Informatiu cap de Setmana 16-02-2019

Des d’avui 29 juny fins l’1 de juliol Pradell de la Teixeta acull la novena edició del festival En Veu Alta (EVA). En el programa d’enguany hi destaquen novetats com la participació d’Alberto San Juan, que interpretarà 'Autoretrato de un joven capitalista español'. També s’hi representaran diverses actuacions de glosa com 'La gran glosada', a càrrec de Ferriol Masip, Laia Pedrol, Titot o la Fardatxa, que estaran acompanyats dels músics Pau Vinyoles i Joan Sobrevals.

El Festival En Veu Alta va néixer l’any 2005 al Penedès amb la voluntat d'oferir una programació basada en la tradició oral i els seus actuals derivats. Des del 2010 també se celebra a Pradell, que en l’edició d’enguany acollirà fins a 11 espectacles al llarg dels 3 dies repartits per diverses ubicacions del municipi.

La directora de l’EVA, Jordina Biosca, explicava en declaracions a Ràdio Falset que el festival “és una cita plenament consolidada” a Pradell i destacava la total implicació de la gent de Pradell. “Els habitants de Pradell li han donat una singuralitat i un caràcter que fan que els visitants que hi venen quedin meravellats”, destacava.

Eva18 XXS Ok

Publicitat