Informatiu cap de Setmana 16-02-2019

La Cup del Priorat ha emès aquesta setmana un comunicat en el que denuncia el fet que el passat 27 de juny una prova de bicicletes emmarcada en els jocs mediterranis de Tarragona va passar per diversos municipis de la comarca. Segons expliquen els cupaires la cursa “no es va notificar amb el temps suficient als municipis afectats i va ocasionar diverses molèsties a persones de la comarca com ara talls de carreteres retencions”.

Des de la formació es destaca que “a banda de la por que fa que arribi la malastrugança que acompanya els jocs de Tarragona” s’oposen a la “utilització de la nostra comarca com a decorat per a aquest tipus de curses”. Així, argumenten que el principal motiu de la seva oposició “és l’absoluta manca de capacitat de decisió que des del territori se’ns deixa a l’hora de planificar aquests esdeveniments”.

El comunicat recorda, també, que des de la comarca ja s’estan començant a fer passes perquè aquest tipus de competicions s’adaptin a les dimensions i al model de comarca que s’està desenvolupant i considera que “és urgent realitzar un estudi de capacitat de càrrega de la comarca”.

Publicitat