Informatiu cap de Setmana 16-02-2019

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, va visitar el passat divendres la capital del Priorat. En concret, Poblet va venir per comprovar l’estat de les obres de la nova escola de música de Falset, que s’està construïnt a l’edifici de la “Casa Pàmies”. La Diputació ha subvencionat amb 100.000€ i la redacció del projecte la construcció d'aquests nous equipaments, que donaran servei a veïns de tota la comarca.

Amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats de la comarca del Priorat i d'impulsar-ne la formació musical de joves i infants, la Diputació de Tarragona va signar un conveni l'any 2016 amb l'Ajuntament de Falset per fer possible la construcció d'unes instal·lacions adequades per a l'Escola de Música de Falset, llargament reivindicades. Falset compta amb una escola de música estable des de l'any 1983, gestionada per l'Associació Musical Vila de Falset. L'escola té actualment 11 professors i una setantena d'alumnes de gairebé tots els pobles de la comarca.

Josep Poblet va destacar que aquesta actuació “s'alinea amb els objectius estratègics de la Diputació, atès que fomenta l'accés a l'educació, i en especial a la formació musical”. “L'objectiu final és que la música tingui el seu espai de desenvolupament arreu del territori”, va afirmar.

Durant la visita al municipi també van visitar el Castell de Falset per conèixer el projecte museogràfic que s'hi ha projectat, tot coincidint amb la celebració el 2018 de "l'any de les reines nascudes a Falset". La Diputació també ha col·laborat en el finançament d'aquesta iniciativa.

20180615 130843

Publicitat