Informatiu cap de Setmana 13-10-2018

Aquest cap de setmana té lloc una nova edició del Priorat, versió original. L’edició d’enguany comptarà amb la presència de l’exdiputat de la CUP David Fernández que presentarà el llibre "August Gil Matamala: Al principi de tot hi ha la guerra", que ha escrit, conjuntament, amb la també exdiputada de la formació anticapitalista, Anna Gabriel. 

Roser Vernet, propietària de la casa rural Perxe i presidenta del centre Quim Soler destacava la figura de Gil Matamala. "Va ser i és un advocat que va defensar molts lluitadors antifranquistes de tota casta i condició i té una vida molt plena de la que n'han fet un llibre el David fernández i l'Anna gabriel", afirmava.

La presentació tindrà lloc demà dissabte 19 de maig a les 12 del migdia a la Biblioteca Salvador Estrem i Fa de Falset en un vermut solidari per recaptar fons per a la caixa de resistència que s’utilitza per pagar els costos judicials relacionats amb el procés independentista. 

Vernet afirmava també que volen obrir el Priorat, Versió Original a la gent de la comarca i per això els darrers anys s’han anat organitzant diversos actes amb els convidats. "Creiem que és interessant que pugui arribar a tothom el llegat d'aquestes persones", explicava. Al llarg dels anys s'han presentat diversos llibres a la biblioteca, però també s'han fet actes a llocs com la Vinícola del Priorat i s'han establert col·laboracions amb el Centre Quim Soler i el Casal Carrasclet.

vo

Publicitat