Butlletí informatiu 18-07-2018

Setmana intensa de presentacions per a la Fira del Vi de Falset. Aquest dimecres, la 23a mostra de vins de les do Montsant i DOQ Priorat es presenta a Girona,ciutat convidada d’aquesta edició del certamen, mentre que divendres ho farà a Reus en el marc de les activitats de la Ciutat de la música 2018, que aquest any se celebra a la capital del Baix Camp.

L’acte de presentació a la ciutat de Girona tindrà lloc avui dimecres al Centre Cultural de la Mercè a les 20 del vespre, i comptarà amb la presència dels alcaldes de Girona, Marta Madrenas, i de Falset, Jaume Domènech. La presentació pretén ensenyar als gironins que és el Priorat, a nivell enològic però també cultural. És per això que, a banda dels parlaments, s’ha previst una actuació musical del Quintet Montsant, una degustació de vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant i una tapa que té com a base l’oli extra verge de la DOP Siurana.

Girona és la ciutat convidada d’aquesta edició, amb la qual cosa participarà en la fira amb un estand, alhora que s’organitzen alguns actes tant a Girona com a Falset. A la capital de la comarca del Priorat, Girona hi presentarà els dies de la Fira la seva oferta gastronòmica i turística sota el lema “Girona emociona”.

Pel que fa a l’acte de presentació a Reus tindrà lloc aquest divendres als jardins de la Casa Rull a 20:30h. En aquest cas comptarà amb l’actuació del pianista falsetà Lluís Capdevila i amb la degustació de vins de Priorat i Montsant i de la tapa de la DOP Siurana. En aquesta ocasió, la col·laboració s’emmarca en la celebració de “Reus 2018, ciutat de la música”, que també ha previst una actuació musical en el marc de la Fira del vi el dissabte 5 de maig al vespre.

IMGL2209

Publicitat