Informatiu cap de Setmana 20-10-2018

Segons dades facilitades per l’oficina d’informació i turisme del Priorat, en el període comprès entre Divendres Sant i el dilluns de Pasqua, més de 2.500 persones van visitar la Cartoixa d’Escaladei, quasi 800 es van apropar a descobrir les mines de Bellmunt i vora 200 van participar en les visites teatralitzades a Siurana.

Mig miler de persones van passar per la pròpia Oficina de Turisme a demanar informació. Per la responsable de l’Oficina d’informació i turisme del Consell Comarcal, Cristina Beltran, aquestes xifres són “força bones” i es mantenen estables respecte els anys anteriors. Beltran explicava, en declaracions a Ràdio Falset, que la majoria de visitants procedeixen de Catalunya, però també d’altres punts de l’Estat, sobretot del País Valencià.

Des de l’oficina de turisme esperen que els propers mesos el nombre de visitants a la comarca sigui bastant elevat amb “reclams importants com la Fira del Vi i ponts com el de l’1 de maig”.

La responsable de l’oficina de turisme també va voler desmuntar la teoria que diu que a l’estiu hi ha menys turistes al Priorat. “Pot ser que en les reserves hoteleres si que es noti una mica el descens, però en els actius turístics és quan més entrades es comptabilitzen”, explicava Beltran.

WhatsApp Image 2017 08 08 at 11.55.31

Publicitat