Butlletí setmanal 18-04-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset.

Margalef va acollir ahir dimarts més de 240 alumnes de la comarca en el marc del projecte “Coneguem el Priorat”, una iniciativa pensada perquè els escolars coneguin i prenguin consciència dels valors materials i immaterials de la comarca.

 

Llegeix més...

L’Ajuntament de Falset va aprovar en el ple del passat divendres la modificació de l’ordenança fiscal que regula l’aplicació de fems, purins i fangs de depuració. Tal i com va explicar l’alcalde en funcions, Carlos Brull, en el ple, amb l’ordenança “només es podran aplicar fems i purins en llocs on hi hagi cultius on es prevegi la seva implantació i queda prohibit fer cap implantació a lleres fluvials, rius o rieres”.

En el ple també es van aprovar les festes locals per l’any 2019 , que seran el 21 de gener i el 16 d’agost, i la separació del consorci Localret, que ofereix assistència als ajuntaments en l’àmbit de les telecomunicacions. La regidora Núria Borja va justificar la sortida del consorci perquè és un servei que actualment no s’utilitza “ja que l’Associació Catalana de Municipis dóna el mateix servei de manera gratuïta i a més l’Ajuntament compta amb una tècnica informàtica per resoldre els problemes que hi pugui haver”.

Així mateix, també es va aprovar una moció presentada per l’alcaldia en què es demana l’alliberament dels presos polítics, el retorn dels exiliats i la deriva autoritària de l’Estat espanyol.

ajuntament 2

Publicitat