Butlletí setmanal 21-03-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio falset

La gestió de L’hospital comarcal de Móra d’ebre seguirà en mans de Gecohsa almnenys 2 mesos més després que el departament de salut hagi revonegut que encara no se’n pot fer càrrec. La decisió no ha agradat ni al territori ni als treballadors del centre. En una reunió celebrada el passat dilluns entre els presidents dels consells comarcals de la Ribera d’Ebre, de la Terra alta i del Priorat i els ajuntaments de Móra d’Ebre, Gandesa i Falset, el territori va mostrar la seva preocupació. Jordi Sabaté és el president del consell comarcal del Priorat.

Llegeix més...

L’alcalde de Falset, Jaume Domènech, va explicar  en la reunió de poble de la setmana passada que aquest 2018 està prevista la construcció de 3 rotondes en el nucli urbà. 

La primera seria, la rotonda que es va construir provisionalment a l’alçada de les escoles, la segona està prevista al carrer Miquel Barceló, a l’altura del camp de futbol vell, i una tercera estaria ubicada a l’alçada de l’encreuament de la carretera de Bellmunt, just a l’entrada del municipi.  Les dues primeres estarien finançades per la Generalitat de Catalunya, mentre que el cost de la segona aniria a càrrec de la Diputació de Tarragona

Domènech va explicar que un dels objectius de la construcció d’aquestes rotondes es que “els vehicles entrin al municipi amb menys velocitat”. 

rotonda

Publicitat