Butlletí informatiu 20-06-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset.

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, va visitar el passat divendres la capital del Priorat. En concret, Poblet va venir per comprovar l’estat de les obres de la nova escola de música de Falset, que s’està construïnt a l’edifici de la “Casa Pàmies”. La Diputació ha subvencionat amb 100.000€ i la redacció del projecte la construcció d'aquests nous equipaments, que donaran servei a veïns de tota la comarca.

Llegeix més...

L’alcalde de Falset, Jaume Domènech, va explicar  en la reunió de poble de la setmana passada que aquest 2018 està prevista la construcció de 3 rotondes en el nucli urbà. 

La primera seria, la rotonda que es va construir provisionalment a l’alçada de les escoles, la segona està prevista al carrer Miquel Barceló, a l’altura del camp de futbol vell, i una tercera estaria ubicada a l’alçada de l’encreuament de la carretera de Bellmunt, just a l’entrada del municipi.  Les dues primeres estarien finançades per la Generalitat de Catalunya, mentre que el cost de la segona aniria a càrrec de la Diputació de Tarragona

Domènech va explicar que un dels objectius de la construcció d’aquestes rotondes es que “els vehicles entrin al municipi amb menys velocitat”. 

rotonda

Publicitat