Butlletí informatiu 14-11-2018

El passat divendres es va inaugurar oficialment l’espai jove de Falset, si bé ja estava obert al públic des del passat dia 14. L’objectiu d’aquest espai persegueix la cohesió i, sobretot, la participació i mobilització juvenil. Adreçat als joves d’entre 12 i 29 anys, l’horari d’obertura establert és de dimarts a divendres de les 16.30 a les 20.30.

La regidora de joventut, comunicació i serveis socials de l’Ajuntament de Falset, Núria Borja explicava que  “no té sentit fer un espai jove sense que els joves en siguin el seu motor. La idea no és tan sols animar-los a participar de les activitats que es programen, sinó també que participin plenament en el seu disseny i organització”.

La inauguració d’ahir va comptar amb les actuacions del grup musical local Lost i de Llopis, un jove màgic de Falset. L’acte ja va ser concebut de mutu acord amb els joves del poble, de la mateixa manera que es vol dissenyar la programació. Entre les activitats que ja s’han posat damunt la taula per a properes dates –tot i que encara s’han d’acabar de detetrminar– hi ha l’organització d’un “scape room” a l'absis del Castell, la celebració d’un taller de tècniques d’estudi, un campionat de Clash Royale, un campionat de Play i una marató de Bola de Drac. La coordinació de tot plegat recau en un tècnic de joventut, contractat a través del programa de contractació en pràctiques del programa Garantia Juvenil.

espaijove

Publicitat