Butlletí setmanal 23-05-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset, 

L’Espai Jove de Falset va acollir el passat divendres una sessió informativa sobre el Pla de Mobilitat que impulsa la Cambra de Comerç de Reus amb la col·laboració de l'Ajuntament de Falset i que s'emmarca dins del Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE).

Llegeix més...

L’any 2017 l’Oficina de Turisme del Priorat va col·laborar en l’organització d’una vintena de viatges de premsa i operadors turístics. L’objectiu dels presstrips i els famtrips és que periodistes, blocaires, influencers i agències de viatges coneguin de primera mà el destí en funció de la seva especialització i mercat.

La responsable de l'Oficina de turisme del Priorat, Cristina Beltran, destacava que "en el cas dels viatges de premsa, s’espera que el ressò i la seva capacitat d’influir en el públic donin a conèixer els atractius de la destinació i contribueixin a potenciar el seu posicionament mentre que pel que fa als viatges d’agències, es tracta de prospeccions per conèixer el destí i l’oferta, de cara a què la destinació, a mitjà termini, formi part del producte que les agències i operadors ofereixen als seus clients".

Així mateix, i a banda d’aconseguir presència en mitjans nacionals i internacionals, en els darrers temps també s’ha fet especial incís en les xarxes socials, i en el paper que hi juguen determinats perfils de prescriptors.

Beltran explicava que l’organització d’aquests viatges "és una de les principals tasques que es duen a terme des de l’oficina de turisme ja que al llarg de l’any se’n realitzen entre 20 i 25".

 En aquest darrer any, els presstrips I famtrips al Priorat han comptat, entre altres, amb la presència de professionals d’Espanya, França, Itàlia, Irlanda, el Regne Unit, els Estats Units, Alemanya, Holanda i Rússia. La responsable de l’oficina de turisme explicava que l’itinerari que aquests visitants fan a la comarca va en funció de l’especialitat del seu mitjà de comunicació "tot i que hi ha alguns llocs imprescindibles com la Cartoixa d'Escaladei, el poble de Siurana o la visita a un celler"

Publicitat