Informatiu cap de Setmana 16-02-2019

David Iturria ha estat nomenat nou director del Parc Natural de Montsant. Iturria és enginyer tècnic forestal per la Universitat de Lleida i compta amb una àmplia trajectòria dins l’àmbit de la gestió pública del medi natural. Així, ha estat vinculat des del 2001 a diversos Departaments de la Generalitat, parcs i espais naturals.

La seva vinculació amb el Parc Natural de Montsant es remunta al 2012, quan va entrar a formar part de l’equip com a enginyer tècnic forestal. Com a tal, va participar en la Comissió Tècnica de la Carta del Paisatge del Priorat entre el 2014 i el 2015.

En l’editorial del butlletí del número de febrer del Parc Natural de Montsant, el nou director assegura començar “una nova etapa encoratjadora”, en la qual pretén situar el parc com “un punt de referència de desenvolupament sostenible per protegir el medi i divulgar-lo a tota la ciutadania”.

A més, lloa l’empremta de l’anterior directora del parc, Neus Miró, desapareguda fa uns mesos, “per la seva dedicació, empenta i passió encomiables”, valors que assegura que continuarà defensant com a pilar central dels fonaments del parc.

BIG 972120912020518 03

 

Publicitat