Butlletí setmanal 23-05-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset, 

L’Espai Jove de Falset va acollir el passat divendres una sessió informativa sobre el Pla de Mobilitat que impulsa la Cambra de Comerç de Reus amb la col·laboració de l'Ajuntament de Falset i que s'emmarca dins del Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE).

Llegeix més...

Falset celebra aquest dissabte la tradicional festa de Sant Blai, en la què es passeja un cóc de recapte de gairebé 20 metres de llarg pels carrers de la vila. Antón Vidal, president del Centre d’Estudis Falsetans, explicava a Ràdio Falset que els origens de la festa es remunten a principis del segle XX, "tot i que llavors la coca era de sucre i no amb recapte". A principis dels anys 80, l'entitat va recuperar aquesta festa que s'ha consolidat en el calendari festiu falsetà.

 La festa arrencarà a les 11 del matí amb la benedicció matinal de “guinaldos” a l’església de Santa Maria de Falset mentre que a 2 quarts de dues del migdia tindrà lloc la benedicció del cóc i dels bunyols de vent. A la tarda, després de la missa, cercavila del cóc de Sant Blai pels carrers del poble amb la Banda de música vila de Falset. En arribada al Malanyet, ballada de sardanes i sorteig del cóc.

2013 sant bla1

Publicitat