Butlletí informatiu 17-10-2018

L’Oficina Jove del Priorat durà a terme durant el primer trimestre d’enguany una sèrie de tallers formatius gratuïts. Aquests tallers, oferts per la Direcció General de Joventut, són impartits per especialistes i es programen en funció de les necessitats i demandes que adrecen els nois i noies del Priorat a l’Oficina Jove. El tècnic de l’oficina jove del consell comarcal del Priorat, Marc Vernet, explicava a Ràdio Falset, explicava que des de l'oficina jove s'han coordinat amb els instituts de la comarca "amb l'objectiu d'arribar al màxim nombre de joves possible". 

El primer dels tallers es va dur a terme aquest mes de gener a Cornudella, en col·laboració amb l’INS Montsant. Sota el títol “Jo sento, em sents?”, el taller se centrava a treballar l’aspecte emocional dels joves. En el transcurs del taller, aquests identificaven les emocions i els diferents estats emocionals, i aprenien a gestionar-los i expressar-los. El taller incidia també en la importància de mantenir una bona comunicació i relacions fluïdes amb les persones de l’entorn.

Tot i que en seran més, a hores d’ara hi ha programats dos tallers més durant el trimestre.  En aquest cas, i sota el títol “Com? On? i quan? Ens posem a estudiar”, s’abordaran les tècniques d’estudi.

 

Publicitat