Informatiu cap de Setmana 20-10-2018

La portaveu del PSC a l’Ajuntament de Falset va demanar en un comunicat publicat fa uns dies al bloc dels socialistes de les comarques tarragonines que  “el proper Govern de la Generalitat augmenti de manera urgent les inversions sanitàries a la comarca del Priorat”.

En declaracions a Ràdio Falset, Sánchez explicava que “ja fa anys que els habitants d’aquesta comarca patim una inversió sanitària clarament insuficient. Cal recordar que el Cap de Falset va obrir el 1988 i que des d’aleshores, malgrat l’augment de la demanda assistencial  i de la progressiva ampliació de la cartera de serveis de salut, no s’ha dimensionat a les noves necessitats objectives derivades de la pressió dels usuaris”.

La regidora socialista explicava que els governs d’Artur Mas i Carles Puigdemont van paralitzar la creació de l’àrea de rehabilitació del CAP de Falset i que aquesta continua prestant el servei en una sala cedida per l’ajuntament al pavelló municipal d’esports. Segons Sánchez nombrosos usuaris “s’han posat en contacte amb el grup socialista per queixar-se de la situació lamentable que han patir”.

En relació a la sala de rehabilitació i fisioteràpia, la regidora afirmava: “Jo he comprovat in situ la temperatura del local i hi ha dies on la temperatura no passa dels 10 o 12 graus, tot i que l’Ajuntament fa un esforç per mantenir allò escalfat” i afegia que “com que la instal·lació del pavelló també es obsoleta, amb un sistema de calefacció molt antic, no donem un servei de qualitat”. Sánchez es mostrava contundent amb les autoritats sanitàries competents i afirmava que “els hauria de caure la cara de vergonya per donar un servei d’aquestes maneres” i destacava que “cal que sigui una prioritat per als pròxims governs”.

Sánchez afirmava, finalment, que per als socialistes “la protecció del nostre sistema públic de salut és un dret de ciutadania i que cal tornar a assolir els nivells de qualitat del sistema que s’han perdut a força de retallades, abusos, acomiadaments, inacció i descoordinació dels darrers responsables polítics”.

WhatsApp Image 2018 01 19 at 17.31.34

Publicitat