Informatiu cap de Setmana 20-10-2018

Una vegada més, la plaça de la Quartera de Falset es va tornar a omplir, igual que molts d’altres pobles i ciutats del país, per exigir la llibertat dels Jordis, Oriol Junqueras i Joaquim Forn. Ja fa tres mesos que Sánchez i Cuixart són a la presó.

En l’acte es va llegir un manifest en el que es reivindicava el dret de manifestació “com un dret bàsic en qualsevol democràcia” i que Sánchez i Cuixart “fa més de 90 dies que viuen entre reixes per les seves idees, per defensar el dret a l’autodeterminació del poble de Catalunya”.

Així mateix, el text també denunciava que “a l’Estat espanyol s’estan vulnerant drets bàsics i fonamentals” i que “no estan garantits alguns drets i llibertats”, a la vegada que explicava que juristes, advocats i organismes internacionals “han posat el crit al cel per aquesta ordre de presó preventiva”.

El manifest acabava dient que els Jordis, Junqueras i Forn “són a la presó sense haver estat jutjats” i que estan “retinguts per l’Estat per raons polítiques”. “Exigim la llibertat immediata i exigim justícia”, sentenciava el text.

L’acte va acabar amb el cant dels Segadors per part de tots els assistents.

WhatsApp Image 2018 01 18 at 09.27.36

WhatsApp Image 2018 01 18 at 09.27.15

Publicitat