Butlletí setmanal 21-03-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio falset

La gestió de L’hospital comarcal de Móra d’ebre seguirà en mans de Gecohsa almnenys 2 mesos més després que el departament de salut hagi revonegut que encara no se’n pot fer càrrec. La decisió no ha agradat ni al territori ni als treballadors del centre. En una reunió celebrada el passat dilluns entre els presidents dels consells comarcals de la Ribera d’Ebre, de la Terra alta i del Priorat i els ajuntaments de Móra d’Ebre, Gandesa i Falset, el territori va mostrar la seva preocupació. Jordi Sabaté és el president del consell comarcal del Priorat.

Llegeix més...

El Jutjat de Primera Instància de Falset acollirà la setmana vinent el primer judici que es fa a l’Estat espanyol per decidir sobre la custòdia d’un gos després d’una separació conflictiva. Tal i com informen diversos mitjans, entre ells Reus Digital, la vista, que tindrà lloc el 18 de gener, serà pionera pel que fa a jurisprudència després de l’aprovació de la proposició de llei per modificar el règim jurídic dels animals que qualifica d’éssers vius i no de béns materials.

En concret, el cas que es jutjarà a Falset decidirà sobre la custòdia del Leben, un gos propietat de Jonas Amadeo Lucas i la seva dona fins que fa dos anys van decidir divorciar-se. En declaracions a Reus Digital, Jonas Amadeo defensa que la seva dona “mai ha cuidat el gos” i que “me’l vol prendre amb l’únic objectiu de fer-me mal”.  Lucas és el president de l’ONG ProVegan, una organització que acull animals que han estat maltractats i que té un centre a Marçà.

Publicitat