Butlletí setmanal 17-01-2018

 

La portaveu del PSC a l’Ajuntament de Falset va demanar en un comunicat publicat fa uns dies al bloc dels socialistes de les comarques tarragonines que  “el proper Govern de la Generalitat augmenti de manera urgent les inversions sanitàries a la comarca del Priorat”.

Llegeix més...

El Jutjat de Primera Instància de Falset acollirà la setmana vinent el primer judici que es fa a l’Estat espanyol per decidir sobre la custòdia d’un gos després d’una separació conflictiva. Tal i com informen diversos mitjans, entre ells Reus Digital, la vista, que tindrà lloc el 18 de gener, serà pionera pel que fa a jurisprudència després de l’aprovació de la proposició de llei per modificar el règim jurídic dels animals que qualifica d’éssers vius i no de béns materials.

En concret, el cas que es jutjarà a Falset decidirà sobre la custòdia del Leben, un gos propietat de Jonas Amadeo Lucas i la seva dona fins que fa dos anys van decidir divorciar-se. En declaracions a Reus Digital, Jonas Amadeo defensa que la seva dona “mai ha cuidat el gos” i que “me’l vol prendre amb l’únic objectiu de fer-me mal”.  Lucas és el president de l’ONG ProVegan, una organització que acull animals que han estat maltractats i que té un centre a Marçà.

Publicitat