Butlletí setmanal 21-03-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio falset

La gestió de L’hospital comarcal de Móra d’ebre seguirà en mans de Gecohsa almnenys 2 mesos més després que el departament de salut hagi revonegut que encara no se’n pot fer càrrec. La decisió no ha agradat ni al territori ni als treballadors del centre. En una reunió celebrada el passat dilluns entre els presidents dels consells comarcals de la Ribera d’Ebre, de la Terra alta i del Priorat i els ajuntaments de Móra d’Ebre, Gandesa i Falset, el territori va mostrar la seva preocupació. Jordi Sabaté és el president del consell comarcal del Priorat.

Llegeix més...

Aquest divendres se celebra el concert de Nadal organitzat per I Catalani, l'única associació de música clàssica de la nostra comarca. El concert tindrà lloc al castell de Falset a dos quarts de vuit del vespre.

El concert anirà a càrrec de la soprano Regina Sureda i el viloncelista Robrecht de Roek, acmpanyats del quintet de corda Mompou. Entre el repertori, es podran escoltar el cànon i giga de Johan Pachelbel, el concert per a violoncel de Schumann o el Concerto Grosso RV134 d'Antonio Vivaldi. També s'interpretaran diverses nadales com A Betlem m'en vull anar, El desembre congelat, El dimoni escuat o el Cant dels Ocells.

El preu del concert és de10€ per al públic en general, 6€ per a jubiltas, aturats, estudiants i menors d'edat i 4€ per als infants fins a 12 anys.

Cartell Falset 22 12 17

 

Publicitat