Butlletí setmanal 17-01-2018

 

La portaveu del PSC a l’Ajuntament de Falset va demanar en un comunicat publicat fa uns dies al bloc dels socialistes de les comarques tarragonines que  “el proper Govern de la Generalitat augmenti de manera urgent les inversions sanitàries a la comarca del Priorat”.

Llegeix més...

Aquest divendres se celebra el concert de Nadal organitzat per I Catalani, l'única associació de música clàssica de la nostra comarca. El concert tindrà lloc al castell de Falset a dos quarts de vuit del vespre.

El concert anirà a càrrec de la soprano Regina Sureda i el viloncelista Robrecht de Roek, acmpanyats del quintet de corda Mompou. Entre el repertori, es podran escoltar el cànon i giga de Johan Pachelbel, el concert per a violoncel de Schumann o el Concerto Grosso RV134 d'Antonio Vivaldi. També s'interpretaran diverses nadales com A Betlem m'en vull anar, El desembre congelat, El dimoni escuat o el Cant dels Ocells.

El preu del concert és de10€ per al públic en general, 6€ per a jubiltas, aturats, estudiants i menors d'edat i 4€ per als infants fins a 12 anys.

Cartell Falset 22 12 17

 

Publicitat