Butlletí setmanal 23-05-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset, 

L’Espai Jove de Falset va acollir el passat divendres una sessió informativa sobre el Pla de Mobilitat que impulsa la Cambra de Comerç de Reus amb la col·laboració de l'Ajuntament de Falset i que s'emmarca dins del Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE).

Llegeix més...

La Biblioteca Salvador Estrem i Fa de Falset va acollir ahir dimarts el taller d’il·lustració i creació literària “Mapa de ciutats somiades”. El taller s’emmarca en l’àlbum il·lustrat que està preparant l’editorial tarragonina “Piscina, un petit oceà”. Aquest àlbum vol mostrar una reinterpretació de les ciutats de la demarcació de Tarragona a ulls dels infants i esdevenir una experiència interactiva on els petits prenguin la paraula.

 

El taller, gratuït, tenia com a finalitat entendre la percepció que els nens i nenes, de 6 a 10 anys, tenen del seu poble i d'aquesta manera, es busca obtenir una radiografia de la relació que hi mantenen. Els materials resultants del taller, així com els de la resta que es faran a la demarcació, basaran el treball de l'escriptor i la il·lustradora encarregats del llibre.

Per altra banda, la Biblioteca també acollirà aquest divendres a dos quarts de set del vespre el concert "Nadales a la Biblioteca", a càrrec de la coral de l'Escola Antoni Vilanova de Falset.

Foto: Biblioteca de Falset

 biblio

Publicitat