Butlletí informatiu 17-10-2018

La Biblioteca Salvador Estrem i Fa de Falset va acollir ahir dimarts el taller d’il·lustració i creació literària “Mapa de ciutats somiades”. El taller s’emmarca en l’àlbum il·lustrat que està preparant l’editorial tarragonina “Piscina, un petit oceà”. Aquest àlbum vol mostrar una reinterpretació de les ciutats de la demarcació de Tarragona a ulls dels infants i esdevenir una experiència interactiva on els petits prenguin la paraula.

 

El taller, gratuït, tenia com a finalitat entendre la percepció que els nens i nenes, de 6 a 10 anys, tenen del seu poble i d'aquesta manera, es busca obtenir una radiografia de la relació que hi mantenen. Els materials resultants del taller, així com els de la resta que es faran a la demarcació, basaran el treball de l'escriptor i la il·lustradora encarregats del llibre.

Per altra banda, la Biblioteca també acollirà aquest divendres a dos quarts de set del vespre el concert "Nadales a la Biblioteca", a càrrec de la coral de l'Escola Antoni Vilanova de Falset.

Foto: Biblioteca de Falset

 biblio

Publicitat