Informatiu cap de Setmana 23-03-2024

Victòria del Falset en la seva visita al camp de del cuer, l’Icomar. El partit va ser un festival de gols que va acabar amb un resultat de 5 a 6 favorable a l’equip prioratí. Pels falsetans van marcar Boujemaa Boukhabza per partida doble i Edgar Olvera, David Terreu, Pau Ribes i Julià Piqué. Amb aquesta victòria l’equip de la capital del Priorat se situa novè a la classificació amb 22 punts.

La Unió esportiva Porrera, per la seva banda, va caure per la mínima al camp de l’escuela San Pedro y San Pablo de Tarragona. El gol de la derrota va arribar tot just arrancar la segona part, al minut 49. El Porrera, doncs, manté els 18 punts aconseguits aquesta temporada i se situa 12è a la classificació.

Pel que fa als juvenils del Falset, van aconseguir un empat a 2 gols a casa contra el Santes Creus. Pels prioratins van marcar Albert Terreu i Aleix Ruiz. Amb aquest punt, els nois de la capital del Priorat continuen catorzens amb 10 punts després de d’onze jornades.

En futbol sala, el Priorat Nord es va imposar per 2 a 3 a la pista del Vila-seca gràcies als gols de Pau Vall, Boris Monlleó i Adrià Pellicer. Els de Cornudella sumen 3 punts que els col·loca cinquens amb 19 punts. El Capçanes també va guanyar, per 3 a 1 a casa contra la Sénia. Els gols de Borja Mateo, Joan González i Ignasi Pena permeten al Capçanes sumar tres punts que els col·loca vuitens amb 6 punts.