Butlletí informatiu 17-10-2018

Junts per Catalunya va ser el darrer partit en fer un acte de campanya al Priorat. El míting, celebrat a la sala d’actes de l’Ajuntament de Falset, va comptar amb les intervencions de la número 2 per Tarragona, Teresa Pallarès,  Quim Nin, Secretari General de Presidència del govern de la Generalitat cessat, Joan Carles Garcia, vicepresident del Consell Comarcal del Priorat, i Albert Compte, regidor del PDeCat a l’Ajuntament de Falset.

En el seu parlament, Pallarès va voler “donar explicacions” del perquè ha acceptat formar part de la llista del president Puigdemont. Pallarès, que prové de les files del PSC i que fins i tot havia estat Delegada del Govern de l’Estat, va apuntar que si va acceptar aquest repte va ser perquè “ha quedat demostrat que les portes de diàleg amb Madrid sempre estan tancades”.

Pallarès també va manifestar que aquestes eleccions “no són normals des del moment que hi ha gent a la presó per les seves idees polítiques” i va destacar que la llista de Junts per Catalunya, “és una llista de dignitat i democràcia pel país”. “Cal restituir el govern legítim de Catalunya, amb el president Puigdemont al capdavant”.

La candidata, filla de Marçà, es va preguntar si qui ha convocat les eleccions “acceptarà el resultat que surti de les urnes” i va criticar el dèficit fiscal i el fet que totes les lleis aprovades pel Parlament “per millorar la qualitat de vida de la gent” hagin estat recorregudes al Tribunal Constitucional.

Quim Nin, per la seva banda, va defensar que la llista de Junts per Catalunya és una llista “amb gent propera”, que coneix el territori, “no com altres que per venir al Priorat haurien de posar el GPS”.

Nin va desmentir la possibilitat de frau a les eleccions, explicant la mecànica del recompte i l’elaboració del cens. “És molt difícil manipular els resultats electorals a Espanya i, també a Catalunya”, va afirmar.

El vicepresident del Consell Comarcal, Joan Carles Garcia, per la seva banda va voler fer una reflexió: “ens van fer creure que la independència seria fàcil. No ho ha estat. Però això ens ha de convèncer, encara més, de que és la solució per fer un país millor”.

JxC

Publicitat