Butlletí informatiu 17-10-2018

El PSC va organitzar el passat dimecres un acte per als militants i simpatitzants de la formació al Priorat en el que va participar el número 2 per Tarragona, Carles Castillo. En declaracions a Ràdio Falset, Castillo va presentar la formació socialista com “l’oportunitat per acabar amb la situació de frontisme que s’ha viscut arran del procés”.

Així mateix, Castillo va relativitzar l’impacte de l’aplicació de l’article 155. “No ens agrada el 155, però la desobediència institucional ens va obligar a donar suport a la seva aplicació” va explicar, i va afegir que la intervenció de la Generalitat “ha estat relativament més tova del que s’havia previst inicialment, quan es plantejava que durés fins a 6 mesos”. “Dins del que cap entenc que l’Estat actuï”, sentenciava.

A nivell de la demarcació de Tarragona, Castillo va afirmar que el PSC és l’única formació que aposta per  fer propostes que deixen de banda el procés i que busquen abordar els problemes socials del territori. “Cal abordar les qüestions socials, implantar un pla de xoc a comarques més deprimides com la Ribera d’Ebre o el Baix Penedès” explicava Castillo, que també va afirmar que “el procés ha frenat la recuperació econòmica” a la demarcació. 

La líder del PSC a Falset i número 8 a la llista del Parlament per Tarragona, Maria Jesús Sánchez va reconèixer que “la formació està en hores baixes” a la nostra comarca però que tot i així no deixaran de presentar la seva proposta als prioratins i prioratines.

 

psc

Publicitat