Butlletí informatiu 14-11-2018

Esquerra Republicana de Catalunya al Priorat va organitzar un acte de campanya el passat dissabte a l’hostal Sport de Falset. Una vintena de persones es van reunir per escoltar al cap de llista de la demarcació de Tarragona, Òscar Peris, que va intervenir juntament amb Jordi Sabaté, cap d’ERC a la comarca i Carme Folch, alcaldessa de Marçà i candidata del Priorat a la llista del Parlament.

Peris va destacar que aquestes eleccions "no són legítimes" i que "han estat imposades" però a la vegada va afirmar que tot i l’aplicació del 155," la pressió de la comunitat internacional ha fet que l’aplicació d’aquest article fos per un període molt breu" i que ara sí que ens observen des de fora. "Van dir que l'aplicacio del 155 duraria 6 mesos, però al final només durarà 54 dies, que és el periode de temps que marca la llei entre la dissolució del Parlament i les eleccions", afirmava. 

El candidat republicà va explicar també que des de l’1 d’octubre i, en especial després de la declaració d’independència del 27 d’octubre, "l’agressivitat de l’estat espanyol va augmentar enormement" i va subscriure les paraules de Marta Rovira, quan afirmava que havien amenaçat amb violència al carrer. 

Peris també va fer una crida al vot útil cap a Esquerra Republicana per evitar que a la demarcació de Tarragona, el dia de les eleccions,guanyi
Ciutadans, tot i mostrar-se convençut d'una victòria republicana al Priorat. "Hem de ser conscients que en molts llocs ens batrem amb Ciutadans, que està escombrant al PP i PSC, per això faig una crida al vot útil per Esquerra Republicana", explicava, i afegia que "no ens podem permetre que el dia 21 a la nit la província de Tarragona estigui pintada de color taronja".

El cap d’esquerra a la comarca, Jordi Sabaté, per la seva banda va explicar els compromisos dels republicans amb la comarca, com ara la defensa dels recursos hídrics del Priorat, l’esclariment de tota la polèmica que gira al voltant del Consell esportiu del Priorat i el compromís absolut amb la candidatura del Priorat a Patrimoni de la Humanitat de la Unesco.

Carme Folch, per la seva banda, va recordar que el Priorat va ser la comarca més participativa l'1 d'octubre i es va mostrar "molt orgullosa" de formar part de la llista des republicans. Folch és la número 14 per Tarragona.

erc

 

 

Publicitat