Butlletí setmanal 13-12-2017

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset, 

Ens trobem en plena campanya electoral i els partits s’han posat tots a la feina per emportar-se el major nombre de vots possible, també a la nostra comarca. Esquerra Republicana de Catalunya al Priorat va organitzar un acte el passat dissabte a l’hostal Sport de Falset. Una vintena de persones es van reunir per escoltar al cap de llista de la demarcació de Tarragona, Òscar Peris, que va intervenir juntament amb Jordi Sabaté, cap d’ERC a la comarca i Carme Folch, candidata del Priorat a la llista del Parlament.

Llegeix més...

El ple del Consell Comarcal del Priorat, celebrat el passat dilluns, va acordar presentar una queixa formal pels diversos talls de subministrament elèctric que diversos pobles de la comarca, com ara les Vilelles, Cabacés o Bellmunt, entre d’altres, han patit els darrers dies. El president del consell comarcal i alcalde de la Vilella Baixa va denunciar que “el servei elèctric que tenim no és digne del que mereixem, i menys, al preu que estem pagant”. 

Sabaté va afegir que la falta de subministrament elèctric afecta molt directament a les llars, ja que les deixa, per exemple, sense calefacció però també a indústries com els molins d’oli, que es troben en plena campanya de recollida de l’oliva. El president del consell va explicar que en funció de la resposta que s’obtingui de la queixa, es tirarà endavant una moció.

WhatsApp Image 2017 12 05 at 12.38.42

Publicitat