Butlletí informatiu 14-11-2018

Falset celebra aquest cap de setmana la tradicional Fira de Sant Andreu, que un any més comptarà amb la presència de productors de proximitat i seguirà tenint un caràcter multisectorial i lúdic. A la fira, hi tindran cabuda un bon grapat d’actes diversos, amb l’objectiu de confeccionar un programa complet i per a tots els públics.

Entre les novetats d’enguany, destaca el Tastet de l’Encamisada, un espai divulgatiu que s’habilitarà durant tot el cap de setmana als porxos de l’Ajuntament amb l’objectiu de difondre aquesta festa d’interès nacional tan arrelada a la capital del Priorat. En aquest espai, a més, es donaran a conèixer altres actes que, al marge de l’Encamisada, també organitza el Centre d’Estudis Falsetans. També destaquen el Rebost de Nadal, que s’ubicarà a la Quartera, o l’ampliació de la zona expositora de vehicles i l’augment del nombre d’atraccions.

Així mateix, també tindran lloc una sessió especial de l’Hora del conte de la Biblioteca, la tercera trobada d’intercanvi de plaques de cava, l’esmorzar de presentació de l’oli nou, la primera ballada de country, la ruta dels vins rancis per cases particulars del poble, el campionat de judo de Falset, la demostració de tractors, la tirada de bitlles i la sessió de jocs tradicionals.

Tot i la seva antiguitat, el regidor de festes de l’Ajuntament de Falset, Joan Coll, destacava que “la fira s’ha d’anar adaptant a les noves circumstàncies, com per exemple, l’avançament de la campanya de Nadal”.

A tots aquests actes, cal sumar-hi els imprescindibles de la Fira, com són la presència de productors de proximitat i artesans així com també les parades i expositors multisectorials.

VARIS FESTES 001

Publicitat