Butlletí setmanal 21-03-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio falset

La gestió de L’hospital comarcal de Móra d’ebre seguirà en mans de Gecohsa almnenys 2 mesos més després que el departament de salut hagi revonegut que encara no se’n pot fer càrrec. La decisió no ha agradat ni al territori ni als treballadors del centre. En una reunió celebrada el passat dilluns entre els presidents dels consells comarcals de la Ribera d’Ebre, de la Terra alta i del Priorat i els ajuntaments de Móra d’Ebre, Gandesa i Falset, el territori va mostrar la seva preocupació. Jordi Sabaté és el president del consell comarcal del Priorat.

Llegeix més...

Nou reconeixement  per als vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant en l’entrega de premis de la Guia de Catalunya 2018, que es va celebrar el passat dilluns al vespre a la sala Marquès de Comillas del Museu Marítim de Barcelona . El vi d’Altura Les Manyes 2014, elaborat pel celler Terroir al Límit, a la DOQ priorat, ha estat escollit com a Millor Vi Català i Millor Vi Negre de la 10a edició de l’entrega d’aquests premis amb una puntuació de 9,81 sobre 10.

Així mateix, també han estat reconeguts els vins de la DO Montsant,  De Calpino 2016, del celler Mas de l’Abundància com a millor vi blanc amb un 9,8, mentre que Mistela Molt Vella del Celler Masroig va guanyar el Premi La Guia 2018 al Millor Vi Dolç, amb un total de 9,74 punts. La Guia de Vins de Catalunya va ser creada fa 10 anys per Sílvia Naranjo i Jordi Alcover i enguany recull 1.500 referències de totes les denominacions d'origen catalanes i també vins sense DO.

En la gala del passat dilluns es van donar a conèixer diverses novetats com per exemple la creació d'una Guia online que estarà disponible cap a la primavera i que en català i anglès pretén internacionalitzar els vins catalans.

Publicitat