Butlletí setmanal 17-01-2018

 

La portaveu del PSC a l’Ajuntament de Falset va demanar en un comunicat publicat fa uns dies al bloc dels socialistes de les comarques tarragonines que  “el proper Govern de la Generalitat augmenti de manera urgent les inversions sanitàries a la comarca del Priorat”.

Llegeix més...

La situació política de Catalunya ha afectat molts actes previstos per aquesta setmana. El Most, el festival de cinema del vi i el cava, també ha aplaçat algunes de les projeccions i activitats previstes per aquesta setmana degut a les diverses mobilitzacions que hi ha programades.

Així doncs, a Falset, la Gala del Vi, amb la projecció del documental "La guerre du vin", prevista per demà dissabte, es trasllada al dia 2 de desembre, també a les 20h i al teatre l'Artesana. També s'han aplaçat les activitats del Most a les escoles, que s'havien de celebrar el dimecres, dia de la vaga general.

Des de l'organització del festival,  es demana "el retorn a la normalitat democràtica, el respecte a les nostres institucions i la posada en llibertat immediata de tots els presos polítics i activistes catalans empresenonats recentment".

Publicitat