Butlletí setmanal 21-03-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio falset

La gestió de L’hospital comarcal de Móra d’ebre seguirà en mans de Gecohsa almnenys 2 mesos més després que el departament de salut hagi revonegut que encara no se’n pot fer càrrec. La decisió no ha agradat ni al territori ni als treballadors del centre. En una reunió celebrada el passat dilluns entre els presidents dels consells comarcals de la Ribera d’Ebre, de la Terra alta i del Priorat i els ajuntaments de Móra d’Ebre, Gandesa i Falset, el territori va mostrar la seva preocupació. Jordi Sabaté és el president del consell comarcal del Priorat.

Llegeix més...

La situació política de Catalunya ha afectat molts actes previstos per aquesta setmana. El Most, el festival de cinema del vi i el cava, també ha aplaçat algunes de les projeccions i activitats previstes per aquesta setmana degut a les diverses mobilitzacions que hi ha programades.

Així doncs, a Falset, la Gala del Vi, amb la projecció del documental "La guerre du vin", prevista per demà dissabte, es trasllada al dia 2 de desembre, també a les 20h i al teatre l'Artesana. També s'han aplaçat les activitats del Most a les escoles, que s'havien de celebrar el dimecres, dia de la vaga general.

Des de l'organització del festival,  es demana "el retorn a la normalitat democràtica, el respecte a les nostres institucions i la posada en llibertat immediata de tots els presos polítics i activistes catalans empresenonats recentment".

Publicitat