Butlletí informatiu 20-06-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset.

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, va visitar el passat divendres la capital del Priorat. En concret, Poblet va venir per comprovar l’estat de les obres de la nova escola de música de Falset, que s’està construïnt a l’edifici de la “Casa Pàmies”. La Diputació ha subvencionat amb 100.000€ i la redacció del projecte la construcció d'aquests nous equipaments, que donaran servei a veïns de tota la comarca.

Llegeix més...

La situació política de Catalunya ha afectat molts actes previstos per aquesta setmana. El Most, el festival de cinema del vi i el cava, també ha aplaçat algunes de les projeccions i activitats previstes per aquesta setmana degut a les diverses mobilitzacions que hi ha programades.

Així doncs, a Falset, la Gala del Vi, amb la projecció del documental "La guerre du vin", prevista per demà dissabte, es trasllada al dia 2 de desembre, també a les 20h i al teatre l'Artesana. També s'han aplaçat les activitats del Most a les escoles, que s'havien de celebrar el dimecres, dia de la vaga general.

Des de l'organització del festival,  es demana "el retorn a la normalitat democràtica, el respecte a les nostres institucions i la posada en llibertat immediata de tots els presos polítics i activistes catalans empresenonats recentment".

Publicitat