Butlletí informatiu 20-06-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset.

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, va visitar el passat divendres la capital del Priorat. En concret, Poblet va venir per comprovar l’estat de les obres de la nova escola de música de Falset, que s’està construïnt a l’edifici de la “Casa Pàmies”. La Diputació ha subvencionat amb 100.000€ i la redacció del projecte la construcció d'aquests nous equipaments, que donaran servei a veïns de tota la comarca.

Llegeix més...

L’empresonament dels consellers i dels líders de l’ANC i Òmnium, també ha provocat que Porrera hagi decidit anul·lar tots els actes de la Festa majors que s’havia de celebrar aquest cap de setmana. Segons l’alcalde, Jonàs Macip, la decisió es va prendre en una reunió de poble entre l’ajuntament, les entitats organitzadores i els veïns del municipi després de que s’haguessin vist obligats a suspendre diversos actes.

Macip explicava a Ràdio Falset que un dels actes més destacats de la Festa Major era l’agermanament amb el poble de Verges, vil·la natal de Lluís Llach. “L’empresonament dels membres del govern la setmana passada va fer que caiguessin  actes com el de l’agermanament o el Tasta Porrera, i vam decidir suspendre la Festa Major”.

Macip també explicar que a Porrera "no es podien quedar al marge" dels empresonaments dels membres del govern degut a la vinculació del conseller de territori Josep Rull amb el municipi. "Una persona del poble està empresonat i la seva família patint molt", sentenciava l'alcalde.

Foto: Ajuntament de Porrera

porrera

 

 

 

Publicitat