Butlletí informatiu 15-11-2017

La Comissió de Política Territorial i Urbanisme de Catalunya ha donat el seu vistiplau definitiu a la reordenació de les edificacions previstes a la zona de l’Euterpe i de l’antic camp de futbol. Aquesta modificació del Pla d’ordenació urbanístic municipal (POUM) dóna llum verd a la possibilitat de crear un parc públic al solar que avui ocupa el pàrquing de l’Euterpe, de més de mitja hectàrea de superfície.

Fins ara, el planejament urbanístic en aquest espai preveia la construcció de dos edificis residencials i un parc de 5.880 m2 just al mig. Amb la modificació del POUM, aquestes edificacions s’emplaçarien a l’Oest de la parcel·la, tot desplaçant el parc públic i un aparcament al costat Est, és a dir, a tocar del carrer Josep Campàs. Els edificis residencials que hi ha previstos se situarien a l’espai que correspon a l’antic camp de futbol.

D’aquesta manera, es millorarà la posició del parc i la seva accessibilitat, tot potenciant el paper de porta d’entrada al nucli antic del municipi. Tot i això i malgrat que els edificis es traslladen l’espai que ocupa l’antic camp de futbol, la modificació aprovada per la Comissió de Política Territorial i Urbanisme manté tant el nombre d’habitatges que es preveien inicialment com el sostre edificable. 

euterpe

Publicitat