Butlletí informatiu 14-11-2018

El  Comitè de Defensa de la República del Priorat es va reunir el passat dijous per "ratificar el seu compromís per esdevenir la fórmula de coordinació a nivell comarcal". Segons un comunicat enviat als mitjans, la reunió va servir per incorporar noves persones i entitats "amb l’objectiu d’eixamplar la seva representativitat per tal d’arribar a tots els sectors i persones de la comarca".

El comunicat, a més a més,  defensa que "cal mantenir una actitud que ens permeti, en cada moment, donar resposta a les agressions i seguir treballant per defensar els drets més elementals d’una societat que es vol lliure i democràtica en tots els sentits". Finalment, el text també anima la gent dels pobles de la comarca "a estar organitzades i coordinades  d'ara en endavant".

El CDR del Priorat està format per  l’Assemblea Nacional Catalana del Priorat, els grups comarcals del PDeCAT, ERC, Demòcrates de Catalunya i  la CUP, el conjunt d’alcaldes de la comarca, Unió de Pagesos, el Casal Carrasclet i Prioritat.

Publicitat