Butlletí setmanal 25-04-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset,

Setmana intensa de presentacions per a la Fira del Vi de Falset. Aquest dimecres, la 23a mostra de vins de les do Montsant i DOQ Priorat es presenta a Girona,ciutat convidada d’aquesta edició del certamen, mentre que divendres ho farà a Reus en el marc de les activitats de la Ciutat de la música 2018, que aquest any és la capital del Baix Camp.

Llegeix més...

El  Comitè de Defensa de la República del Priorat es va reunir el passat dijous per "ratificar el seu compromís per esdevenir la fórmula de coordinació a nivell comarcal". Segons un comunicat enviat als mitjans, la reunió va servir per incorporar noves persones i entitats "amb l’objectiu d’eixamplar la seva representativitat per tal d’arribar a tots els sectors i persones de la comarca".

El comunicat, a més a més,  defensa que "cal mantenir una actitud que ens permeti, en cada moment, donar resposta a les agressions i seguir treballant per defensar els drets més elementals d’una societat que es vol lliure i democràtica en tots els sentits". Finalment, el text també anima la gent dels pobles de la comarca "a estar organitzades i coordinades  d'ara en endavant".

El CDR del Priorat està format per  l’Assemblea Nacional Catalana del Priorat, els grups comarcals del PDeCAT, ERC, Demòcrates de Catalunya i  la CUP, el conjunt d’alcaldes de la comarca, Unió de Pagesos, el Casal Carrasclet i Prioritat.

Publicitat