Informatiu cap de Setmana 22-02-2020

L’equip de govern de l’Ajuntament de Falset ha emès un manifest en el que es posa al costat de les institucions catalanes per fer front a l’amenaça de la intervenció de l’autonomia de Catalunya. Segons el comunicat, “els esdeveniments de l’última setmana posen de manifest, un cop més, que ens enfrontem a un Estat que ha optat per la involució democràtica per preservar el que creu que li pertany: nosaltres”.  Així mateix, també qualifica “d’intolerables”, l’empresonament de Jordi Cuixart i de Jordi Sánchez.

El manifest també afirma que el poble català en general, i Falset, en concret, està “donant una lliçó al món de com es defensa un projecte d’esperança i de llibertat de manera pacífica, cívica i democràtica” i anima als ciutadans a continuar, ja que “hem demostrat que som un gran poble que està disposat a lluitar per la seva llibertat sense fer mal a ningú”. “Un poble unit i disciplinat és invencible. No tinguem por de l’estat espanyol”,  setencia.

Finalment, el comunicat defensa, per una banda, que "no volem imposar res a ningú; tot el que volem és decidir democràticament el nostre futur" i, per l'altra, que "si lluitem amb dignitat i per la nostra dignitat no podran derrotar-nos".

ajuntament 2

Publicitat