Butlletí setmanal 13-12-2017

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset, 

Ens trobem en plena campanya electoral i els partits s’han posat tots a la feina per emportar-se el major nombre de vots possible, també a la nostra comarca. Esquerra Republicana de Catalunya al Priorat va organitzar un acte el passat dissabte a l’hostal Sport de Falset. Una vintena de persones es van reunir per escoltar al cap de llista de la demarcació de Tarragona, Òscar Peris, que va intervenir juntament amb Jordi Sabaté, cap d’ERC a la comarca i Carme Folch, candidata del Priorat a la llista del Parlament.

Llegeix més...

Les visites culturals al Priorat durant el mes de juliol han registrat un lleuger augment en relació al mateix període de l’any anterior segons les dades recollides per alguns dels principals atractius de la comarca, com ara la Cartoixa d’Escaladei, el Museu de les Mines de Bellmunt o les visites a Siurana.

En el cas de la Cartoixa d’Escaladei, el mes de juliol ha rebut prop més de 2.400 visites, un 15% més que el juliol de l’any anterior. L’increment de visites s’ha notat al Museu de les Mines de Bellmunt, que ha vist passar més de 660 persones el darrer mes, també un 15% més que l’any passat. A Siurana, per la seva banda, les visites guiades que s’hi organitzen al cap de setmana han fregat les 250 persones quan, en el mateix període l’any anterior, se’n van comptar 200.

Menció a part mereixen les visites guiades a les pintures rupestres de Capçanes, que s’han posat en marxa aquest 2017. En el període de març a juliol, en el qual s’han dut a terme unes 23 visites, ja han gaudit de la proposta més de 370 persones.

Les dades han estat facilitades a l’Oficina de Turisme del Priorat i concorden amb l’augment del volum de consultes ateses a l’oficina relacionades amb els atractius culturals i patrimonials del Priorat.

 

WhatsApp Image 2017 08 08 at 11.55.31

Publicitat