Informatiu cap de setmana 16-06-2018

L'arqueòloga i investigadora Margarida Genera col·laborarà de manera altruista amb l’Institut de Cultura i Patrimoni de Falset. En el conveni signat amb el consitori, la doctora Genera es compromet a aportar de manera desinteressada els seus coneixements d’arqueologia i sobre el territori. Cal tenir present que l’àmbit geogràfic del Priorat i voltants ha centrat les seves recerques des de fa més de 40 anys.

Margarida Genera s’encarregarà principalment de la recepció de la col·lecció de peces provinents del Centre d’Estudis Falsetans, a fi de fer-ne l’inventari i catalogació. Genera “ens aportarà els seus coneixements i ens ajudarà en aquesta important tasca de recepció de peces i inventari, una tasca amb la que contribuirem a posar en valor el patrimoni i la cultura del nostre poble”, explicava el regidor de cultura Carlos Brull.

L’Institut de Cultura i Patrimoni de Falset, constituït a finals del passat 2016, és un organisme autònom creat per l’Ajuntament amb la finalitat de catalogar, conservar i difondre els materials culturals provinents de la col·lecció del Centre d’Estudis Falsetans i crear un Museu de Falset i Comarca.  De la mateixa manera, és l’encarregat de gestionar la política cultural del municipi, d’acord amb els objectius i les estratègies establerts en el Pla de Cultura.

conveni icp

Publicitat