Butlletí setmanal 21- 02- 2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset

La Denominació d’Origen Montsant es troba al Japó per presentar els seus vins a Tokyo i Osaka, en la que és la seva segona missió comercial del 2018 després de l’experiència a Hamburg a principis d’aquest mes de febrer. En aquesta ocasió 13 els cellers viatjaran fins al país nipó per participar en dues jornades de tastos en format fira de vins, dirigides a professionals del sector.

Llegeix més...
L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha dut a terme aquesta setmana una inspecció periòdica per avaluar l’estat de la presa del pantà de Siurana. Aquests treballs s’emmarquen dins les activitats planificades per l’agència per vigilar i vetllar per la seguretat i operativitat de les diverses infraestructures de control i regulació que hi ha al territori per al control de cabals, per a la regulació de les reserves d’aigua i per a la laminació d’avingudes.
 
La inspecció efectuada a la presa de Siurana s’ha centrat en comprovar el correcte funcionament del desguàs de fons, l’estat del formigó i l’estanqueitat de diverses vàlvules. Paral·lelament, també s’ha avaluat l’estat de l’obra civil i de les juntes de blocs, així com també el camí perimetral de l’embassament i el contacte de la presa amb el terreny.
Publicitat