Informatiu cap de setmana 16-06-2018

L’Ajuntament de Falset ha posat en marxa  la substitució de més d’un centenar de punts de llum antics per altres de baix consum a la urbanització del Tancat. Segons el regidor de serveis,Josep Rull, el consistori continua amb la seva aposta per “guanyar en eficiència, contribuir a l’estalvi energètic i millorar el subministrament elèctric on s’havia quedat obsolet”.

Segons càlculs municipals, aquest canvi representarà un estalvi anual d’uns 6.000 euros, aproximadament, en la factura elèctrica de l’Ajuntament, amb la qual cosa està previst que la inversió que ara s’ha dut a terme pugui estar amortitzada en uns divuit mesos.

El pressupost de l’Ajuntament per al 2017 ja preveia una partida de 25.000 euros amb la idea d’anar substituint progressivament els actuals llums per altres lluminàries de baix consum en diversos carrers del nucli urbà. Tot plegat representa un salt endavant en tots els sentits pel que fa al sistema d’il·luminació i a l’estalvi energètic. 

Rull explicava que ja s’han substituit els fanals a la zona dels corredors i també a bona part de l’antiga carretera N-420 al seu pas pel municipi. Així mateix, asegura que la propera actuació será als fanals de la plaça de la Quartera. 

tancat

Publicitat