Butlletí setmanal 21-03-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio falset

La gestió de L’hospital comarcal de Móra d’ebre seguirà en mans de Gecohsa almnenys 2 mesos més després que el departament de salut hagi revonegut que encara no se’n pot fer càrrec. La decisió no ha agradat ni al territori ni als treballadors del centre. En una reunió celebrada el passat dilluns entre els presidents dels consells comarcals de la Ribera d’Ebre, de la Terra alta i del Priorat i els ajuntaments de Móra d’Ebre, Gandesa i Falset, el territori va mostrar la seva preocupació. Jordi Sabaté és el president del consell comarcal del Priorat.

Llegeix més...

Aquesta setmana s’ha donat a conèixer el programa de la Festa Major de Falset d’enguany, que tindrà lloc entre el 12 i el 16 d’agost. Sens dubte un dels actes més destacats és el concert que els Manel oferiran el dia 12 d’agost a l’envelat de l’Euterpe, acompanyats d’Espaldamaceta. Segons el regidor de festes, Joan Coll, “esperem que el concert serveixi perquè vingui molta gent al nostre poble”.

En la Festa Major d’enguany, a més a més, també hi tindrà una importància destacada la inauguració de la farola de la Quartera, que s’ha restaurat recentment i que s’encendrà després del pregó i del cercavila del dia 12. Tal i com apuntava Coll, “hem volgut esperar a un dia on tots els falsetans seran a la Quartera per encendre la farola i que aquesta encesa tingui un caire més simbòlic”.

A més a més, com a novetats, enguany se celebrarà el vermut dels Quintos, el dia 12 al migdia. Un acte, que el regidor de festes creu que, a la llarga,
"pot convertir-se en una tradició". La tarda del diumenge 13, dedicada als més petits, també és una de les novetats del programa d'enguany.

Així mateix, la Festa Major del 2017 compta amb diverses efemèrides com el 25è aniversari de la bicicletada popular i dels gegantons, el Gregori i la Plana, o el cinquè aniversari del Corremulassa.

Finalment, tampoc faltaran a la festa els actes més tradicionals i falsetans, com l'Espigol, el Ball de Coques o la Batalla de flors. Cal destacar que la Batalla de Flors, enguany, serà retransmesa en directe per la Xarxa de Televisions Locals.

Podeu consultar el programa complet a http://www.falset.org/sites/default/files/diapositives/documents/festes_majors_falset_2017_programa.pdf

fmfalset2017 banner horitzontal

 

Publicitat