Butlletí setmanal 13-12-2017

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset, 

Ens trobem en plena campanya electoral i els partits s’han posat tots a la feina per emportar-se el major nombre de vots possible, també a la nostra comarca. Esquerra Republicana de Catalunya al Priorat va organitzar un acte el passat dissabte a l’hostal Sport de Falset. Una vintena de persones es van reunir per escoltar al cap de llista de la demarcació de Tarragona, Òscar Peris, que va intervenir juntament amb Jordi Sabaté, cap d’ERC a la comarca i Carme Folch, candidata del Priorat a la llista del Parlament.

Llegeix més...

Aquesta setmana s’ha donat a conèixer el programa de la Festa Major de Falset d’enguany, que tindrà lloc entre el 12 i el 16 d’agost. Sens dubte un dels actes més destacats és el concert que els Manel oferiran el dia 12 d’agost a l’envelat de l’Euterpe, acompanyats d’Espaldamaceta. Segons el regidor de festes, Joan Coll, “esperem que el concert serveixi perquè vingui molta gent al nostre poble”.

En la Festa Major d’enguany, a més a més, també hi tindrà una importància destacada la inauguració de la farola de la Quartera, que s’ha restaurat recentment i que s’encendrà després del pregó i del cercavila del dia 12. Tal i com apuntava Coll, “hem volgut esperar a un dia on tots els falsetans seran a la Quartera per encendre la farola i que aquesta encesa tingui un caire més simbòlic”.

A més a més, com a novetats, enguany se celebrarà el vermut dels Quintos, el dia 12 al migdia. Un acte, que el regidor de festes creu que, a la llarga,
"pot convertir-se en una tradició". La tarda del diumenge 13, dedicada als més petits, també és una de les novetats del programa d'enguany.

Així mateix, la Festa Major del 2017 compta amb diverses efemèrides com el 25è aniversari de la bicicletada popular i dels gegantons, el Gregori i la Plana, o el cinquè aniversari del Corremulassa.

Finalment, tampoc faltaran a la festa els actes més tradicionals i falsetans, com l'Espigol, el Ball de Coques o la Batalla de flors. Cal destacar que la Batalla de Flors, enguany, serà retransmesa en directe per la Xarxa de Televisions Locals.

Podeu consultar el programa complet a http://www.falset.org/sites/default/files/diapositives/documents/festes_majors_falset_2017_programa.pdf

fmfalset2017 banner horitzontal

 

Publicitat