L'informatiu cap de setmana 21- 10 -2017

euterpeLa Comissió territorial d’urbanisme del Camp de Tarragona va aprovar ahir un informe favorable a la reordenació de les edificacions previstes a la zona de l’Euterpe i de l’antic camp de futbol de Falset proposades per l’Ajuntament. Amb aquests canvis es podrà crear un parc, al solar que avui ocupa el pàrquing, de més de mitja hectàrea de superfície.

Fins ara, el planejament preveia en aquest espai la construcció de dos edificis residencials amb un parc de 5.880 m2 al mig. Amb la modificació del Pla d’ordenació urbanística municipal (POUM), aquestes edificacions s’ubicaran a l’oest de la parcel·la i situaran el parc i un aparcament al costat est, a tocar amb el carrer Josep Campàs.

D’aquesta manera, es millora la posició del parc i la seva accessibilitat, potenciant el seu paper de porta al nucli antic del municipi. Tot i el canvi, es manté el nombre d’habitatges que es preveien inicialment i el sostre edificable.  Aquesta modificació del POUM haurà de ser aprovada properament per la Comissió de Política Territorial i Urbanisme de Catalunya (CPTUC) abans de la seva entrada en vigor.

 

Publicitat