Butlletí setmanal 21-03-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio falset

La gestió de L’hospital comarcal de Móra d’ebre seguirà en mans de Gecohsa almnenys 2 mesos més després que el departament de salut hagi revonegut que encara no se’n pot fer càrrec. La decisió no ha agradat ni al territori ni als treballadors del centre. En una reunió celebrada el passat dilluns entre els presidents dels consells comarcals de la Ribera d’Ebre, de la Terra alta i del Priorat i els ajuntaments de Móra d’Ebre, Gandesa i Falset, el territori va mostrar la seva preocupació. Jordi Sabaté és el president del consell comarcal del Priorat.

Llegeix més...

euterpeLa Comissió territorial d’urbanisme del Camp de Tarragona va aprovar ahir un informe favorable a la reordenació de les edificacions previstes a la zona de l’Euterpe i de l’antic camp de futbol de Falset proposades per l’Ajuntament. Amb aquests canvis es podrà crear un parc, al solar que avui ocupa el pàrquing, de més de mitja hectàrea de superfície.

Fins ara, el planejament preveia en aquest espai la construcció de dos edificis residencials amb un parc de 5.880 m2 al mig. Amb la modificació del Pla d’ordenació urbanística municipal (POUM), aquestes edificacions s’ubicaran a l’oest de la parcel·la i situaran el parc i un aparcament al costat est, a tocar amb el carrer Josep Campàs.

D’aquesta manera, es millora la posició del parc i la seva accessibilitat, potenciant el seu paper de porta al nucli antic del municipi. Tot i el canvi, es manté el nombre d’habitatges que es preveien inicialment i el sostre edificable.  Aquesta modificació del POUM haurà de ser aprovada properament per la Comissió de Política Territorial i Urbanisme de Catalunya (CPTUC) abans de la seva entrada en vigor.

 

Publicitat