Butlletí setmanal 18-04-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset.

Margalef va acollir ahir dimarts més de 240 alumnes de la comarca en el marc del projecte “Coneguem el Priorat”, una iniciativa pensada perquè els escolars coneguin i prenguin consciència dels valors materials i immaterials de la comarca.

 

Llegeix més...

El passat divendres el plenari de l’ajuntament de Falset va aprovar la modificació del pressupost per tal de finançar una planta potabilitzadora d’aigua al pou de Valenciana amb l’objectiu d’eliminar els problemes de metal·loides i nitrats que conté l’aigua. 

 

Segons el regidor d’hisenda, Miquel Puig, el projecte de la planta potabilitzadora s’ha encarit i justificava la modificació pressupostària degut a la “urgència” d’aquesta inversió.  Puig va explicar que el projecte “ha passat de costar 67.000 euros més a IVA a costar-ne 88.000 més IVA, el que significa un cost total de 106.000 euros”.

 

Així mateix, el regidor d’hisenda va explicar que la inversió es finançarà amb una aportació de 34.000 euros per part de la Generalitat mentre que la resta provindrà de la incorporació al pressupost de romanent d’anys anteriors. 

 

En el ple, també es van aprovar diverses modificacions del Pla d’ordenació urbanística municipal i l’atorgació d’una subvenció de 500 euros a l’associació Solcats. La sessió va ser tensa en alguns moments arran de la discussió entre l’alcalde, Jaume Domènech, i  la líder del PSC a Falset, Maria Jesús Sánchez, per la sentència de la Comissió de Garanties del Dret a la Informació Pública, que ha fallat a favor del grup del PSC i que els dóna el dret a rebre la informació que es demani al consistori.

IMG 20170707 204339

Publicitat