Informatiu cap de setmana 16-06-2018

En el marc del programa Treball i Formació, finançat pel Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal ha pogut crear una brigada de treballadors que Formació han dut a terme en els darrers 6 mesos  tasques forestals i de manteniment a la comarca.

18 els municipis s’han beneficiat d’aquesta brigada de treball, dels quals, 11 van sol·licitar treballs forestals i 7 de manteniment dins el municipi. A banda, aquesta també va realitzar actuacions de millora a la seu del Consell.

Més enllà dels treballs executats, el personal contractat també ha pogut formar-se en diversos àmbits, a fi de millorar les seves competències professionals. És així que quatre treballadors han obtingut el certificat formatiu d’Activitats auxiliars en aprofitaments forestals, després de realitzar un curs de 100 hores que va es impartir a Alcover. Un altre dels treballadors va poder dur a terme una formació més transversal, consistent en la millora de les seves competències digitals i lingüístiques, un total de 20 hores de formació impartides per la tècnica d’Ocupació i Formació i l’AODL del Consell Comarcal del Priorat.

Publicitat