Butlletí setmanal 21- 02- 2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset

La Denominació d’Origen Montsant es troba al Japó per presentar els seus vins a Tokyo i Osaka, en la que és la seva segona missió comercial del 2018 després de l’experiència a Hamburg a principis d’aquest mes de febrer. En aquesta ocasió 13 els cellers viatjaran fins al país nipó per participar en dues jornades de tastos en format fira de vins, dirigides a professionals del sector.

Llegeix més...

El Consell Comarcal del Priorat col·labora amb el Programa Integral d’Ocupació Baix Camp 2017. Aquest, planteja un seguit d’accions específiques perquè les persones amb més dificultats puguin mantenir-se en el mercat de treball de forma estable. La iniciativa pretén atendre 100 persones majors de 30 anys i en atur de llarga durada.

El Programa Integral d’Ocupació, que es perllongarà fins al desembre, combina accions d’orientació laboral molt personalitzades, formació professional, inserció laboral i visites a empreses a fi de conèixer amb més detall la realitat del mercat de treball. El programa ofereix la possibilitat de fer formació professionalitzadora en l’àmbit de la logística i en el de la restauració

Tots els participants del programa tindran un incentiu de participació que consisteix en 10€ diaris (amb un 2% de retenció de l'IRPF i amb un màxim de 150€ al mes).

Per poder participar al Programa Integral d’Ocupació Baix Camp 2017 cal estar en situació d’atur i inscrit/a com a demandant d’ocupació un mínim de 12 mesos durant els 18 mesos anteriors a la data d'inici de l'atenció.

 

 

Publicitat