Butlletí setmanal 13-12-2017

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset, 

Ens trobem en plena campanya electoral i els partits s’han posat tots a la feina per emportar-se el major nombre de vots possible, també a la nostra comarca. Esquerra Republicana de Catalunya al Priorat va organitzar un acte el passat dissabte a l’hostal Sport de Falset. Una vintena de persones es van reunir per escoltar al cap de llista de la demarcació de Tarragona, Òscar Peris, que va intervenir juntament amb Jordi Sabaté, cap d’ERC a la comarca i Carme Folch, candidata del Priorat a la llista del Parlament.

Llegeix més...

El Consell Comarcal del Priorat col·labora amb el Programa Integral d’Ocupació Baix Camp 2017. Aquest, planteja un seguit d’accions específiques perquè les persones amb més dificultats puguin mantenir-se en el mercat de treball de forma estable. La iniciativa pretén atendre 100 persones majors de 30 anys i en atur de llarga durada.

El Programa Integral d’Ocupació, que es perllongarà fins al desembre, combina accions d’orientació laboral molt personalitzades, formació professional, inserció laboral i visites a empreses a fi de conèixer amb més detall la realitat del mercat de treball. El programa ofereix la possibilitat de fer formació professionalitzadora en l’àmbit de la logística i en el de la restauració

Tots els participants del programa tindran un incentiu de participació que consisteix en 10€ diaris (amb un 2% de retenció de l'IRPF i amb un màxim de 150€ al mes).

Per poder participar al Programa Integral d’Ocupació Baix Camp 2017 cal estar en situació d’atur i inscrit/a com a demandant d’ocupació un mínim de 12 mesos durant els 18 mesos anteriors a la data d'inici de l'atenció.

 

 

Publicitat