L'informatiu cap de setmana 21- 10 -2017

El Consell Comarcal del Priorat col·labora amb el Programa Integral d’Ocupació Baix Camp 2017. Aquest, planteja un seguit d’accions específiques perquè les persones amb més dificultats puguin mantenir-se en el mercat de treball de forma estable. La iniciativa pretén atendre 100 persones majors de 30 anys i en atur de llarga durada.

El Programa Integral d’Ocupació, que es perllongarà fins al desembre, combina accions d’orientació laboral molt personalitzades, formació professional, inserció laboral i visites a empreses a fi de conèixer amb més detall la realitat del mercat de treball. El programa ofereix la possibilitat de fer formació professionalitzadora en l’àmbit de la logística i en el de la restauració

Tots els participants del programa tindran un incentiu de participació que consisteix en 10€ diaris (amb un 2% de retenció de l'IRPF i amb un màxim de 150€ al mes).

Per poder participar al Programa Integral d’Ocupació Baix Camp 2017 cal estar en situació d’atur i inscrit/a com a demandant d’ocupació un mínim de 12 mesos durant els 18 mesos anteriors a la data d'inici de l'atenció.

 

 

Publicitat