Butlletí setmanal 25-04-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset,

Setmana intensa de presentacions per a la Fira del Vi de Falset. Aquest dimecres, la 23a mostra de vins de les do Montsant i DOQ Priorat es presenta a Girona,ciutat convidada d’aquesta edició del certamen, mentre que divendres ho farà a Reus en el marc de les activitats de la Ciutat de la música 2018, que aquest any és la capital del Baix Camp.

Llegeix més...

El Consell Comarcal del Priorat col·labora amb el Programa Integral d’Ocupació Baix Camp 2017. Aquest, planteja un seguit d’accions específiques perquè les persones amb més dificultats puguin mantenir-se en el mercat de treball de forma estable. La iniciativa pretén atendre 100 persones majors de 30 anys i en atur de llarga durada.

El Programa Integral d’Ocupació, que es perllongarà fins al desembre, combina accions d’orientació laboral molt personalitzades, formació professional, inserció laboral i visites a empreses a fi de conèixer amb més detall la realitat del mercat de treball. El programa ofereix la possibilitat de fer formació professionalitzadora en l’àmbit de la logística i en el de la restauració

Tots els participants del programa tindran un incentiu de participació que consisteix en 10€ diaris (amb un 2% de retenció de l'IRPF i amb un màxim de 150€ al mes).

Per poder participar al Programa Integral d’Ocupació Baix Camp 2017 cal estar en situació d’atur i inscrit/a com a demandant d’ocupació un mínim de 12 mesos durant els 18 mesos anteriors a la data d'inici de l'atenció.

 

 

Publicitat