Butlletí setmanal 13-12-2017

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset, 

Ens trobem en plena campanya electoral i els partits s’han posat tots a la feina per emportar-se el major nombre de vots possible, també a la nostra comarca. Esquerra Republicana de Catalunya al Priorat va organitzar un acte el passat dissabte a l’hostal Sport de Falset. Una vintena de persones es van reunir per escoltar al cap de llista de la demarcació de Tarragona, Òscar Peris, que va intervenir juntament amb Jordi Sabaté, cap d’ERC a la comarca i Carme Folch, candidata del Priorat a la llista del Parlament.

Llegeix més...

El Falset Esportiu va disputar el passar diumenge, al Nou Domènech Aragonès, el partit d'anada del play-off d'ascens a 2a Catalana contra el Jesús Catalònia. El matx va acabar amb taules, un gol per cada equip, i l'eliminatòria es decidirà el proper cap de setmana a Jesús. 

Tot i que el gol en camp contrari dóna una lleugera avantatja al Catalònia, l'eliminatòria queda oberta i una victòria del Falset o un empat per 2 gols o més suposaria l'ascens de l'equip de la capital del Priorat.

Des del club s'han organitzat autobusos per als aficionats que vulguin desplaçar-se a Jesús per animar l'equip. Els interessats es poden apuntar a Pellejà Perruques fins avui dimecres.

Publicitat