Butlletí setmanal 21- 02- 2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset

La Denominació d’Origen Montsant es troba al Japó per presentar els seus vins a Tokyo i Osaka, en la que és la seva segona missió comercial del 2018 després de l’experiència a Hamburg a principis d’aquest mes de febrer. En aquesta ocasió 13 els cellers viatjaran fins al país nipó per participar en dues jornades de tastos en format fira de vins, dirigides a professionals del sector.

Llegeix més...

El Falset Esportiu va disputar el passar diumenge, al Nou Domènech Aragonès, el partit d'anada del play-off d'ascens a 2a Catalana contra el Jesús Catalònia. El matx va acabar amb taules, un gol per cada equip, i l'eliminatòria es decidirà el proper cap de setmana a Jesús. 

Tot i que el gol en camp contrari dóna una lleugera avantatja al Catalònia, l'eliminatòria queda oberta i una victòria del Falset o un empat per 2 gols o més suposaria l'ascens de l'equip de la capital del Priorat.

Des del club s'han organitzat autobusos per als aficionats que vulguin desplaçar-se a Jesús per animar l'equip. Els interessats es poden apuntar a Pellejà Perruques fins avui dimecres.

Publicitat