Butlletí setmanal 13-12-2017

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset, 

Ens trobem en plena campanya electoral i els partits s’han posat tots a la feina per emportar-se el major nombre de vots possible, també a la nostra comarca. Esquerra Republicana de Catalunya al Priorat va organitzar un acte el passat dissabte a l’hostal Sport de Falset. Una vintena de persones es van reunir per escoltar al cap de llista de la demarcació de Tarragona, Òscar Peris, que va intervenir juntament amb Jordi Sabaté, cap d’ERC a la comarca i Carme Folch, candidata del Priorat a la llista del Parlament.

Llegeix més...

Tot seguit, repassem les dades de l’atur registrat durant el mes de maig a la nostra comarca.  Segons es desprèn de les xifres publicades el passat dijous, el nombre d’aturats al Priorat ha disminuït en 25 persones. Aquesta dada, suposa que en els darrers dos mesos 55 persones s’han incorporat al mercat laboral.

Per municipis, Falset, Ulldemolins, Marçà i Cabacés són els municipis on més baixa l’atur. Per contra, és a Cornudella i al Molar on augmenta lleugerament el nombre de persones sense feina.

A nivell català, l’atur registrat al maig ha estat de 16.261 persones (-3,8%), el que deixa el nombre de persones en atur en 409.490. En termes interanuals, la baixada de l’atur registrat a Catalunya és de 60.715 persones (-12,9%).

El nombre de persones afiliades a la Seguretat Social ha pujat 42.263 (+1,3%), el que implica que ara hi ha 3.296.354 persones afiliades a Catalunya. En termes interanuals, s’ha produït un increment de 132.595 persones, el que significa un augment del 4%.  

Publicitat