Butlletí setmanal 25-04-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset,

Setmana intensa de presentacions per a la Fira del Vi de Falset. Aquest dimecres, la 23a mostra de vins de les do Montsant i DOQ Priorat es presenta a Girona,ciutat convidada d’aquesta edició del certamen, mentre que divendres ho farà a Reus en el marc de les activitats de la Ciutat de la música 2018, que aquest any és la capital del Baix Camp.

Llegeix més...

Dinou dones d’origen magrebí han participat en el curs d’alfabetització que s’ha dut a terme els darrers set mesos a Falset, organitzat pel servei de Polítiques Migratòries  del Consell Comarcal del Priorat.

Les sessions s’han centrat en l’aprenentatge de continguts lingüístics, culturals i habilitats socials tant de Catalunya com del Priorat, més específicament. Alhora, les participants han conegut de primera mà alguns dels serveis que existeixen a la comarca.

El curs respon a la Llei d’Acollida de les persones estrangeres immigrades i retornades i a un dels principis bàsics de la integració d’immigrants a la UE, que és el coneixement bàsic de la llengua, la història i de les institucions de la societat d’acollida, com element clau per a la seva integració, autonomia i adquisició d’unes habilitats bàsiques. 

Publicitat