Butlletí setmanal 21- 02- 2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset

La Denominació d’Origen Montsant es troba al Japó per presentar els seus vins a Tokyo i Osaka, en la que és la seva segona missió comercial del 2018 després de l’experiència a Hamburg a principis d’aquest mes de febrer. En aquesta ocasió 13 els cellers viatjaran fins al país nipó per participar en dues jornades de tastos en format fira de vins, dirigides a professionals del sector.

Llegeix més...

Dinou dones d’origen magrebí han participat en el curs d’alfabetització que s’ha dut a terme els darrers set mesos a Falset, organitzat pel servei de Polítiques Migratòries  del Consell Comarcal del Priorat.

Les sessions s’han centrat en l’aprenentatge de continguts lingüístics, culturals i habilitats socials tant de Catalunya com del Priorat, més específicament. Alhora, les participants han conegut de primera mà alguns dels serveis que existeixen a la comarca.

El curs respon a la Llei d’Acollida de les persones estrangeres immigrades i retornades i a un dels principis bàsics de la integració d’immigrants a la UE, que és el coneixement bàsic de la llengua, la història i de les institucions de la societat d’acollida, com element clau per a la seva integració, autonomia i adquisició d’unes habilitats bàsiques. 

Publicitat