Butlletí setmanal 13-12-2017

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset, 

Ens trobem en plena campanya electoral i els partits s’han posat tots a la feina per emportar-se el major nombre de vots possible, també a la nostra comarca. Esquerra Republicana de Catalunya al Priorat va organitzar un acte el passat dissabte a l’hostal Sport de Falset. Una vintena de persones es van reunir per escoltar al cap de llista de la demarcació de Tarragona, Òscar Peris, que va intervenir juntament amb Jordi Sabaté, cap d’ERC a la comarca i Carme Folch, candidata del Priorat a la llista del Parlament.

Llegeix més...

Dinou dones d’origen magrebí han participat en el curs d’alfabetització que s’ha dut a terme els darrers set mesos a Falset, organitzat pel servei de Polítiques Migratòries  del Consell Comarcal del Priorat.

Les sessions s’han centrat en l’aprenentatge de continguts lingüístics, culturals i habilitats socials tant de Catalunya com del Priorat, més específicament. Alhora, les participants han conegut de primera mà alguns dels serveis que existeixen a la comarca.

El curs respon a la Llei d’Acollida de les persones estrangeres immigrades i retornades i a un dels principis bàsics de la integració d’immigrants a la UE, que és el coneixement bàsic de la llengua, la història i de les institucions de la societat d’acollida, com element clau per a la seva integració, autonomia i adquisició d’unes habilitats bàsiques. 

Publicitat