Butlletí setmanal 25-04-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset,

Setmana intensa de presentacions per a la Fira del Vi de Falset. Aquest dimecres, la 23a mostra de vins de les do Montsant i DOQ Priorat es presenta a Girona,ciutat convidada d’aquesta edició del certamen, mentre que divendres ho farà a Reus en el marc de les activitats de la Ciutat de la música 2018, que aquest any és la capital del Baix Camp.

Llegeix més...

L’Ajuntament de Falset té previst que les obres de millora del camp de futbol Nou Domènech Aragonès a meitats del mes que ve. Aquestes actuacions, coincideixen d’aquesta manera amb el final de temporada, un fet que minimitza el seu impacte en les activitats del club i de l’escola de futbol.

Les obres de millora del Nou Domènech Aragonès compten amb un pressupost de  155.585€, que s’invertiran en la construcció d’un nou edifici que acollirà les dependències que manquen a la instal·lació actual. També es pavimentarà l’àrea que rodeja el terreny de joc i es realitzaran les obres necessàries per connectar la xarxa de recollida d’aigua del camp.

El regidor d’esports de l’Ajuntament de Falset, Carlos Brull destacava que “són actuacions que esmenen mancances i problemàtiques i que, per tant, són necessàries en unes instal·lacions utilitzades a diari per molts usuaris”.

camp futbol2

 

Publicitat