Butlletí setmanal 21- 02- 2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset

La Denominació d’Origen Montsant es troba al Japó per presentar els seus vins a Tokyo i Osaka, en la que és la seva segona missió comercial del 2018 després de l’experiència a Hamburg a principis d’aquest mes de febrer. En aquesta ocasió 13 els cellers viatjaran fins al país nipó per participar en dues jornades de tastos en format fira de vins, dirigides a professionals del sector.

Llegeix més...

L’Ajuntament de Falset té previst que les obres de millora del camp de futbol Nou Domènech Aragonès a meitats del mes que ve. Aquestes actuacions, coincideixen d’aquesta manera amb el final de temporada, un fet que minimitza el seu impacte en les activitats del club i de l’escola de futbol.

Les obres de millora del Nou Domènech Aragonès compten amb un pressupost de  155.585€, que s’invertiran en la construcció d’un nou edifici que acollirà les dependències que manquen a la instal·lació actual. També es pavimentarà l’àrea que rodeja el terreny de joc i es realitzaran les obres necessàries per connectar la xarxa de recollida d’aigua del camp.

El regidor d’esports de l’Ajuntament de Falset, Carlos Brull destacava que “són actuacions que esmenen mancances i problemàtiques i que, per tant, són necessàries en unes instal·lacions utilitzades a diari per molts usuaris”.

camp futbol2

 

Publicitat