Butlletí setmanal 13-12-2017

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset, 

Ens trobem en plena campanya electoral i els partits s’han posat tots a la feina per emportar-se el major nombre de vots possible, també a la nostra comarca. Esquerra Republicana de Catalunya al Priorat va organitzar un acte el passat dissabte a l’hostal Sport de Falset. Una vintena de persones es van reunir per escoltar al cap de llista de la demarcació de Tarragona, Òscar Peris, que va intervenir juntament amb Jordi Sabaté, cap d’ERC a la comarca i Carme Folch, candidata del Priorat a la llista del Parlament.

Llegeix més...

L’Ajuntament de Falset té previst que les obres de millora del camp de futbol Nou Domènech Aragonès a meitats del mes que ve. Aquestes actuacions, coincideixen d’aquesta manera amb el final de temporada, un fet que minimitza el seu impacte en les activitats del club i de l’escola de futbol.

Les obres de millora del Nou Domènech Aragonès compten amb un pressupost de  155.585€, que s’invertiran en la construcció d’un nou edifici que acollirà les dependències que manquen a la instal·lació actual. També es pavimentarà l’àrea que rodeja el terreny de joc i es realitzaran les obres necessàries per connectar la xarxa de recollida d’aigua del camp.

El regidor d’esports de l’Ajuntament de Falset, Carlos Brull destacava que “són actuacions que esmenen mancances i problemàtiques i que, per tant, són necessàries en unes instal·lacions utilitzades a diari per molts usuaris”.

camp futbol2

 

Publicitat