Butlletí informatiu 17-04-2024

Aquesta setmana s’ha celebrat la quarta edició d’Espai Priorat. Un esdeveniment que ha reunit experts a nivell internacional per donar a conèixer i fer descobrir en primera persona  els vins, el terrer, les viles i els elaboradors que fan possibles els vins de la DOQ Priorat.

Entre els assistents hi ha sommeliers i responsables de compra de vins d’alguns dels millors establiments hotelers i de restauració, així com també premsa especialitzada, de països com els Estats Units, Canadà, Mèxic, Xile, la Xina i Hong Kong, Corea del Sud, Japó, l’Índia, Singapur, Taiwan, Austràlia, Rússia, Noruega i Suïssa.

El president de la DOQ Priorat, Salustià Álvarez, valora molt positivament aquesta iniciativa. En declaracions a Ràdio Falset, Álvarez destacava els tres motius pels quals Espai Priorat és un esdeveniment important en la internacionalització dels vins del Priorat. “Per una banda, cada vegada hi ha més interès per assistir-hi”, destaca, i afegeix que els participants “queden molt sorpresos del nostre territori malgrat haver-ne sentit a parlar abans”. Finalment, apunta que els participants d’Espai Priorat “són uns grans comunicadors que provoquen que es parli dels nostres vins a la seva terra”.

Espai Priorat està organitzat per la DOQ Priorat, conjuntament amb els 44 cellers participants i amb el suport del programa d’internacionalització de la Unió Europea i l’INCAVI.

*Foto: www.espaipriorat.org

home1a

Publicitat