Butlletí setmanal 25-04-2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset,

Setmana intensa de presentacions per a la Fira del Vi de Falset. Aquest dimecres, la 23a mostra de vins de les do Montsant i DOQ Priorat es presenta a Girona,ciutat convidada d’aquesta edició del certamen, mentre que divendres ho farà a Reus en el marc de les activitats de la Ciutat de la música 2018, que aquest any és la capital del Baix Camp.

Llegeix més...

La biblioteca Salvador Estrem i Fa acull aquest divendres la presentació del conte ‘Les hores de la vinya. Del cep al celler’ de Quima Ricart i Antònia Bonell, en el marc de la campanya ‘Biblioteques amb DO’ que aquest mes de maig arriba a la biblioteca falsetana.

L’acte comptarà amb la intervenció de les dues autores d’aquest llibre il·lustrat que explica el món de la vinya i el vi al públic infantil i en acabar, el president del Consell Comarcal del Priorat, Joan Carles Garcia, i Miquel Rius, de l’assessoria vitivinícola Rius & Rius, lliuraran un exemplar del conte a totes les escoles de la comarca.

També dins del cicle “Biblioteques amb DO”, aquest diumenge s’ha programat una sortida pels “camins del vi”, en concret  per Gratallops, i una trobada del club de lectura amb tast de vins inclòs. 

Les hores de la vinya gran

 

Publicitat