Butlletí setmanal 21- 02- 2018

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset

La Denominació d’Origen Montsant es troba al Japó per presentar els seus vins a Tokyo i Osaka, en la que és la seva segona missió comercial del 2018 després de l’experiència a Hamburg a principis d’aquest mes de febrer. En aquesta ocasió 13 els cellers viatjaran fins al país nipó per participar en dues jornades de tastos en format fira de vins, dirigides a professionals del sector.

Llegeix més...

La biblioteca Salvador Estrem i Fa acull aquest divendres la presentació del conte ‘Les hores de la vinya. Del cep al celler’ de Quima Ricart i Antònia Bonell, en el marc de la campanya ‘Biblioteques amb DO’ que aquest mes de maig arriba a la biblioteca falsetana.

L’acte comptarà amb la intervenció de les dues autores d’aquest llibre il·lustrat que explica el món de la vinya i el vi al públic infantil i en acabar, el president del Consell Comarcal del Priorat, Joan Carles Garcia, i Miquel Rius, de l’assessoria vitivinícola Rius & Rius, lliuraran un exemplar del conte a totes les escoles de la comarca.

També dins del cicle “Biblioteques amb DO”, aquest diumenge s’ha programat una sortida pels “camins del vi”, en concret  per Gratallops, i una trobada del club de lectura amb tast de vins inclòs. 

Les hores de la vinya gran

 

Publicitat