Butlletí setmanal 13-12-2017

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset, 

Ens trobem en plena campanya electoral i els partits s’han posat tots a la feina per emportar-se el major nombre de vots possible, també a la nostra comarca. Esquerra Republicana de Catalunya al Priorat va organitzar un acte el passat dissabte a l’hostal Sport de Falset. Una vintena de persones es van reunir per escoltar al cap de llista de la demarcació de Tarragona, Òscar Peris, que va intervenir juntament amb Jordi Sabaté, cap d’ERC a la comarca i Carme Folch, candidata del Priorat a la llista del Parlament.

Llegeix més...

La biblioteca Salvador Estrem i Fa acull aquest divendres la presentació del conte ‘Les hores de la vinya. Del cep al celler’ de Quima Ricart i Antònia Bonell, en el marc de la campanya ‘Biblioteques amb DO’ que aquest mes de maig arriba a la biblioteca falsetana.

L’acte comptarà amb la intervenció de les dues autores d’aquest llibre il·lustrat que explica el món de la vinya i el vi al públic infantil i en acabar, el president del Consell Comarcal del Priorat, Joan Carles Garcia, i Miquel Rius, de l’assessoria vitivinícola Rius & Rius, lliuraran un exemplar del conte a totes les escoles de la comarca.

També dins del cicle “Biblioteques amb DO”, aquest diumenge s’ha programat una sortida pels “camins del vi”, en concret  per Gratallops, i una trobada del club de lectura amb tast de vins inclòs. 

Les hores de la vinya gran

 

Publicitat