Butlletí setmanal 13-12-2017

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset, 

Ens trobem en plena campanya electoral i els partits s’han posat tots a la feina per emportar-se el major nombre de vots possible, també a la nostra comarca. Esquerra Republicana de Catalunya al Priorat va organitzar un acte el passat dissabte a l’hostal Sport de Falset. Una vintena de persones es van reunir per escoltar al cap de llista de la demarcació de Tarragona, Òscar Peris, que va intervenir juntament amb Jordi Sabaté, cap d’ERC a la comarca i Carme Folch, candidata del Priorat a la llista del Parlament.

Llegeix més...

Aquesta setmana ha arrencat una nova edició de Tarraco Viva, el festival de recreació històrica de l'època romana de Tarragona i, de la mateixa manera, que en els anys anteriors, un dels escenaris d'aquest esdeveniment serà Falset. En concret, la plaça del castell de la capital del Priorat acollirà el proper dissabte, dia 20, un espectacle que recrearà una lluita de gladiadors i el concert Fabula Amoris, que amb música i dansa de l'època explica el mite d'Eros i Psique amb l'objectiu d'apropar la mitologia clàssica a l'espectador.

Enguany és el tercer any consecutiu que Tarraco Viva programa actes a Falset. Carlos Brull, regidor de cultura de l'ajuntament de la capital del Priorat, destacava que és un festival de "primer nivell" i que la col·laboració de l'Ajuntament amb el festival "és important poder gaudir d'aquest tipus d'espectacles". "Val molt la pena que el festival s'obri portes al territori" apuntava. 

La XIX edicició de Tarraco Viva té, enguany, com a protagonista la relació que l'imperi roma va tenir amb la civilització grega, sobretot, en l'època de l'emperador Adrià, que estava fascinat per aquesta cultura. El festival s'allargarà fins el diumenge 28 de maig.

tviva

Publicitat