Butlletí setmanal 13-12-2017

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset, 

Ens trobem en plena campanya electoral i els partits s’han posat tots a la feina per emportar-se el major nombre de vots possible, també a la nostra comarca. Esquerra Republicana de Catalunya al Priorat va organitzar un acte el passat dissabte a l’hostal Sport de Falset. Una vintena de persones es van reunir per escoltar al cap de llista de la demarcació de Tarragona, Òscar Peris, que va intervenir juntament amb Jordi Sabaté, cap d’ERC a la comarca i Carme Folch, candidata del Priorat a la llista del Parlament.

Llegeix més...

Els alcaldes de Reus i Falset, Carles Pellicer i Jaume Domènech, presenten avui dijous, 20 d’abril a les 19:30h a Cal Massó, de Reus, la 22ª Fira del Vi de Falset,. Reus, a més, és enguany la ciutat convidada, amb motiu de la celebració de Capital de la Cultura Catalana 2017.

L’acte s’emmarca en la col·laboració entre els dos ajuntaments per sumar esforços i fer promoció conjunta tant de la Fira del Vi com de la capitalitat cultural de Reus.

La presentació de la Fira del Vi a la capital del Baix Camp és oberta al públic en general i finalitzarà amb un concert del Quintet Montsant, amb el qual es presenta part del repertori més rellevant escrit per a quartet de corda i percussió a les darreries del segle XX i inicis del XXI per compositors d’arreu del món, així com altres obres prestades de diferents formacions instrumentals, especialment arranjades per a aquest inusual ensemble.

invitacio falset2017 0

Publicitat