Butlletí setmanal 13-12-2017

Benvinguts al butlletí intersetmanal de Ràdio Falset, 

Ens trobem en plena campanya electoral i els partits s’han posat tots a la feina per emportar-se el major nombre de vots possible, també a la nostra comarca. Esquerra Republicana de Catalunya al Priorat va organitzar un acte el passat dissabte a l’hostal Sport de Falset. Una vintena de persones es van reunir per escoltar al cap de llista de la demarcació de Tarragona, Òscar Peris, que va intervenir juntament amb Jordi Sabaté, cap d’ERC a la comarca i Carme Folch, candidata del Priorat a la llista del Parlament.

Llegeix més...

Aquest dilluns es va conèixer la mort de Ricardo Ardévol,  el locutor, recitador de poesia i empresari artístic Ricardo Ardévol Llorens, que va regentar El Molino de Barcelona durant 13 anys i va ser representant d’artistes com Mary Santpere, Cassen i els Calatrava.

Nascut a Falset l’any 1926,  va estudiar declamació al centre de Lectura de Reus i es va especialitzar com a actor radiofònic a  Ràdio Reus i Ràdio Barcelona. També va oferir recitals de poesia en diversos teatres de Catalunya com el Palau de la Música o el Romea i, fins, i tot va fer una gira per Llatinoamèrica.

El 1981 va comprar el Molino, la mítica sala de cabaret del Paral·lel barceloní,  que va dirigir fins l’any 1994. 

Publicitat