Informatiu cap de Setmana 23-03-2024

peg330-07-2016. La 42a edició del Festival Internacional de Músicia de Cambrils ha reunit en aquesta edició els millors conjunts i solistes d'àmbit català i espanyol. Fins i tot autèntiques llegendes. 

El festival va començar el passat dijous amb el tribut de la banda tarragonina Momo al mític grup Queen. Divendres va ser el torn dels germans Muñoz que van fer gaudir al públic congregat al Parc del Pinaret.

Dissabte va ser el dia  dels Manel i diumenge de la Gran Pegatina ( a la fotografia ). El cap de Cartella de l'edició d'enguany del Festival de Cambrils és Julio Iglesias, avui. El director del festival Antoni Mas, comentava en declaracions a Ràdio Falset com havien aconseguit portar una llegenda d'abast mundial al festival.

La demanda d'entrades per veure Julio Iglesias es tan gran que l'organització ha posat a la venda 60 entrades més, després d'exhaurí els abonaments previstos.

Completen el cartell Malú, Antonio Orozco, Raphael amb l'orquestra simfònica del Valles i, per segon anys consecutiu, Alejandro Sanz tancarà el Festival cambrilenc.

 

estopa

Un monent de l'actuació dels Estopa al FIC.

 

 

 

fotografies: A. Cazorla/Ràdio Falset

 

Publicitat