Informatiu cap de Setmana 03-08-2019

La Napa Valley Wine Academy (NVWA) ha afegit la Denominació d’Origen Montsant a les presentacions que actualment es fan per estudiar els vins elaborats a Espanya. Aquesta prestigiosa acadèmia de formació vitivinícola busca així conscienciar sobre el territori, els vins i les persones que hi ha darrere de la DO Montsant.

La presidenta de la Do Montsant, Pilar Just, destacava la importància de "poder explicar la Do Montsant en aquests llocs" i afegia que aquest centre "ha format ambaixadors experts en la DO Montsant". Durant l’últim mes s’han portat a terme diferents activitats formatives amb la intenció de començar a assentar les bases per a un coneixement més exhaustiu de la DO Montsant.

Totes aquestes activitats formatives s’emmarquen dins el programa d’ambaixadors que la Napa Valley Wine Academy ha posat en marxa en col·laboració amb la Denominació d’Origen Montsant, i que tenen com a objectiu final el reconeixement de la DO a nivell internacional. Des de la NVWA es va fer una selecció prèvia de possibles perfils per al programa d’ambaixadors.

Algunes de les persones seleccionades van poder visitar la DO Montsant el passat mes de març en la missió inversa dels Estats Units. A la tornada, van passar unes proves oficials per tal d’obtenir el reconeixement com a ambaixadors Montsant. Gràcies a aquest programa, la Denominació d’Origen Montsant compta ara amb 6 ambaixadors als Estats Units amb coneixements específics sobre la DO i una bona base per portar a terme nous seminaris formatius.

Tots els perfils corresponen a persones reconegudes per la seva labor en l’àmbit de l’ensenyament, i entre ells es troben Catherine Bugué i Jean Cox, responsables d’impartir els dos primers seminaris sobre la DO Montsant que s’han portat a terme a la Napa Valley Wine Academy.

 

Publicitat